Asiantunteva apu yrityksen perustamiseen

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Haaveiletko omasta yrityksestä? Pohditko mikä yritysmuoto sopisi suunnitelmiisi parhaiten? Tilitoimisto Liisa Arimaa auttaa sinua pitkällä kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella kaikissa yrityksen perustamiseen ja yritysmuodon muutoksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tukea yrityksen perustamiseen

Yritystoimintaa aloittelevan on päätettävä siitä, mikä on paras yhtiömuoto uudelle yritykselle sekä laadittava yrityksen perustamiseen liittyviä asiakirjoja. Esimerkiksi osakeyhtiötä perustavan yrittäjän on päätettävä yhtiöjärjestyksestä, osakkeiden määrästä, yhtiön päätösvallasta ja tilikaudesta sekä selvitettävä nimioikeudelliset asiat. On ilmoittauduttava erilaisiin rekistereihin ja perehdyttävä moniin muihin käytännön asioihin.

 
Tilitoimisto Liisa Arimaa auttaa uusia yrittäjiä esimerkiksi toiminimen luomisessa tai osakeyhtiön perustamisessa ja kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme ja vahvan asiantuntemuksemme yritystoiminnan taloudesta. Huolellinen suunnittelu siivittää yrityksesi hyvään alkuun, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Neuvoja yritysmuodon muutosta suunnittelevalle

Uusien yritysten perustamisen lisäksi autamme asiakkaita myös monissa muissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Autamme mm. yritysmuodon muuttamiseen tai vaihtamiseen liittyvissä kysymyksissä.


Jos haluat muuttaa esimerkiksi toiminimen osakeyhtiöksi tai siirtyä jostakin toisesta yritysmuodosta osakeyhtiöön, ota meihin yhteyttä. Mitä harkitummin teet yritystäsi koskevat päätökset, sitä paremmat toimintaedellytykset yritykselläsi on.

Kysy lisää!

Näkemystä sopivan yritysmuodon valintaan

Sopivan yritysmuodon valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä yritystoimintaa käynnistettäessä. Valintaan vaikuttavat muun muassa liiketoiminnan laajuus, perustajien lukumäärä, yrityksen päätöksenteko, alkupääoman tarve, riskit, vastuukysymykset, verotus ja laajentumissuunnitelmat.

Pitkän kokemuksemme turvin annamme konsultointiapua sopivan yhtiömuodon valintaan. Kerromme, mitkä ratkaisut sopivat juuri sinun tilanteeseesi parhaiten.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tarjoamme ammattitaitoista apua yritystoiminnan perustamiseen ja siihen liittyvien käytännön asioiden hoitamiseen.

Ota yhteyttä jo tänään!